Friday, September 30, 2016

Yamaha MT25

www.jonea.net  
Tibakno Yamaha yo ora gelem kalah, sak durunge wes ono kabar , Yamaha MT-25 ijek titisan Yamaha YZF-R25. Yamaha R25 dewe sempet nggawe nderedeg motor motor sport kelas menengah. Jane modale  gor mesine seng koyo bledek niru rupane MotoGP tapi wes wani gadek nglawan sang ijo royo. 


Mangkane kui Jonea langsung ngeriset knalpot ben podo tarung rupo lan tarung neng sirkuit. Knalpot JONEA Yamaha MT25/R25 wes eneng nang toko lan agen agen. Knalpot JONEA ngge motor 250CC iki bahane soko stainless lan carbon asli soko Jepang. Bahan moncong CNC seng wes dianodized yo enek warna abang, silver lan gold. Rupane, powere, lan lain laine. 

Monggo poro sederek lan kang mas seng pengen nduwe knalpot JONEA MT25/R25  goleo nang toko, agen opo langsung wae telponen nomor neng ngesor iki:
 
Hp/WA: +62 821 1196 2152 Upik Hasanah 
Hp/WA: +62 813 1637 8128 Wawan