Friday, September 30, 2016

Kawasaki Ninja 250 FI - Sensor 2016

Knalpot racing produksi Indonesia menggunakan bahan stainelss dan carbon
www.jonea.net  
Iki motor ngganteng tenan. Jenenge Kawasaki ninja 250FI versi 2016, seng tukang nggawe arane desainer memang ndandekno wong seng seneng motor gedi langsung kepencut pengen nduwe trus ditumpai muleh omah, munter gas karo mubeng mubeng ndalan karo gaya. Lek ngono Jonea yo kepengen nambai saitik supoyo motor ini nduwe gaya lan tenogo. ra ono meneh kejobo KNALPOT JONEA seng dirancang khusus teko penampilane, powere, lain lain laine. Ojo sampe ketinggalan nduweni knalpot JONEA ini. Bahane soko stainless lan carbon asli soko Jepang. Bahan moncong CNC seng wes dianodized yo enek warna abang, silver lan gold.


Pengen cepet entuk knalpot JONEA telponen nomor neng ngesor iki:
 

Hp/WA: +62 821 1196 2152 Upik Hasanah 
Hp/WA: +62 813 1637 8128 Wawan